Remus Bălan are convingerea că „Singura diferență dintre un om bogat și unul sărac este modul în care fiecare își investește timpul.”

Deși este inginer auto, timp 22 de ani a lucrat în corporaţii şi de 8 ani este antreprenor, trainer, coach și consultant. S-a specializat în leadership, management, vânzări şi persuasiune. Însă ceea ce l-a fascinat în permanență este legătura dintre gestionarea timpului şi performanţă.

În 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale. Dezvoltarea altora şi, implicit a sa, au devenit pasiunea vieţii sale.

Proiectele semnătură sunt „Timpul este viață”, „TIME K.I.S.S.”, „Master My Time”, „Vând, deci exist”, „S.P.E.E.D. Leadership” și „Teen Leader”.

El este de părere că între antreprenoriat și time management există o legătură foarte puternică. Pentru că în antreprenoriat se vede cel mai bine diferența dintre mediocritate și excelență (toate rezultatele fiind măsurabile), iar modul în care antreprenorii își investesc sau risipesc timpul face diferența, în modul cel mai vizibil, dintre succes și supraviețuire.

Remus Bălan ne va vorbi despre cum să ne investim bine timpul în antreprenoriat.

„TO-DO or NOT-TO-DO? Aceasta-i intrebarea!” cu Remus Bălan!