Dupa 8 ani în calitate de proprietar de magazin online și multe colaborări nereușite cu agenții de digital marketing, am decis să înființăm agenția care să-ți ofere controlul businessului obținând rezultate reale.

Astfel am format echipa INOBOX pentru a oferi implicarea și profesionalismul pe care nu le-am găsit atunci când, ca și tine, am căutat un partener de încredere.

Ca proprietar de business, dar și manager în cadrul altor proiecte, am învățat că un model solid de business trebuie să fie centrat pe nevoile clienților. Și că nu este suficient să ai un produs sau un serviciu de calitate, este necesar să-l marketezi dedicat pentru fiecare client în parte. Este datoria ta să-ți prezinți produsul/serviciul prospecților cărora le este necesar.

Probabil că diploma de inginer constructor m-a ajutat să-mi structurez întotdeauna viziunea și ideile. Dar pentru a le pune în practică, pe lângă experientă, au fost necesare și câteva cursuri formale printre care: absolvent mini-MBA „Business Drive” cu Marius Ghenea și Dragoș Popescu, „Manager de Proiect” în cadrul … , „Tehnici de actorie aplicate în business” în cadrul Actelier, „Iscoditor” curs de coaching cu Dragoș Nicolaescu și altele.

Mircea are colaborări de succes cu vedete precum Smiley și Alex Mocanu, care l-au ajutat să dezvolte abilitățile dobândite în timp.