Până la 44 de ani am făcut aproape toate greșelile financiare. După ce am învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din 2009 la nivel personal și de business, mi-am început misiunea de a-i ajuta și pe ceilalți să evite erorile scumpe pe care le-am făcut. 

Până la 18 ani primim aprox. 1200 de ore de matematică, dar 0 (ZERO) ore de educație financiară. N-am văzut încă nici un cuplu divorțat sau părinți plecați la muncă în străinătate, familii și afaceri distruse din cauza teoremei lui Pitagora! Am pus, așadar, în cursurile mele, principiile simple și practice care oferă baza unei vieți echilibrate și prospere.  

Susțin cursuri de educație financiară pentru adulți angajaților din companii sau copiilor din școli în cadrul activităților Școala Altfel. Am dezvoltat produse dedicate organizării financiare care să susțină o relație corectă cu banii noștri.
Ca tată și soț sunt preocupat în special de educația financiară în cuplu și pentru copii, un domeniu ignorat de școală și societate, dar cu efecte majore în viața fiecăruia.