Sunt Constantin Paraschiv, Antreprenor Social, am 40 de ani și, de mai bine de 16 ani, sunt convins că „antrenamentul bate talentul” în toate aspectele vieții.

Am inițiat mai multe proiecte pentru educație și business sănătos.

În timpul liber îmi place să fac sport, voluntariat, fundraising și să partcip activ la acțiuni de mediu prin care să-mi ajut comunitatea la crearea unui ecosistem de antrepreneoriat social și civic, auto-sustenabil financiar și orientat către educație, economie colaborativă, responsabilitate socială și valori.

Visul meu este să devin un model pentru copiii mei. Ei aud ceea ce spun eu, dar vor face doar ceea ce văd că fac eu. Împreună cu ei, îmi doresc să las o amprentă pozitivă în această lume provocatoare.

Din dragoste pentru educație, progres și antreprenoriat, în 2017 am fondat un ONG pentru educație antreprenorială și socială, iar primul proiect lansat este BiziliveTV. Primul proiect educațional media creat de antreprenori voluntari, dedicat educației și antreprenoriatului din România.

Promovez și colaborez cu brand-urile care aduc valoare reală vieților noastre și mai puține probleme planetei! Colaborez de mai bine de 15 ani cu brand-uri din peste 50 țări și prin procesul simplu de selecție de mai sus, încă mai construiesc alături de partenerii mei din Italia și UK la brand-urile Polti și e-cloth în Europa Centrala și de Est.

Îmi doresc pentru familia mea și mediul de afaceri din România un progres în condiții democratice, fără corupți și corupție.

Cele 3 obiective principale pentru clienții mei, pe care îi servesc prin activitatea mea de consultanță specializată în business, prin evenimente, seminarii și activitățile de voluntariat sunt:

  • Să dezvolt oamenii
  • Să stabilim relații pe termen lung
  • Să fie fun